ANTALYA / MANAVGAT - Bereket İlkokulu

May

GELECEĞİMİZİN YILMAZ BEKÇİLERİ SİZLER OLACAKSINIZ. AYDINLIK GELECEĞE DOĞRU EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİNİZE İNANCIMIZ SONSUZ. SIRTINIZA BİNEN YÜKÜN AĞIRLIĞINI HİÇ DÜŞÜNMEDEN, DURMADAN EMİN ADIMLARLA ÇAĞDAŞ BİR GELECEĞE DOĞRU YOL ALACAKSINIZ. UMUDUNUZ HEP SOL CEBİNİZDE, YÜREĞİNİZLE BÜTÜN OLSUN. GELECEĞİMİZ SİZLERE EMANET. BU GÜZEL GÜNDE BİZLERİ MİSAFİR ETTİĞİ İÇİN BARUT HEMERA OTEL SAHİBİ VE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ

May

MÜDÜR YARDIMCIMIZ BEHİYE IŞIK, SINIF ÖĞRETMENLERİMİZ GÜLPERİ ÜNVER VE TUĞBANUR ŞAHİN ATİK, TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ SENA GÜL ; HAYIRSEVER TARAFINDAN ALINAN BOYALAR İLE OKUL KORİDORLARINI VE OKUL BAHÇESİNE EĞİTİCİ İÇERİKLER ÇİZEREK GİZİL ÖĞRENMEYE KATKI SUNMUŞLAR AYRICA OKULU DAHA EĞELNECELİ HALE GETİRMİŞLERDİR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

May

KÜÇÜK HANIMLAR, KÜÇÜK BEYLER. SİZLER HEPİNİZ GELECEĞİN BİR GÜLÜ, YILDIZI VE İKBAL IŞIĞISINIZ. MEMLEKETİ ASIL IŞIĞA BOĞACAK OLAN SİZLERSİNİZ

Kas

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ÖLÜMÜNÜN 84. YILINDA SAYGI , ÖZLEM VE MİNNETLE ANIYORUZ

Kas

NARENCİYENİN BAŞKENTİ ANTALYA'DA ÇALIŞMAK BİR AYRICALIKTIR. OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE PORTAKAL SUYU SIKMA ETKİNLİĞİ YAPILDI. KENDİ ELLERİ İLE SIKTIKLARI PORTAKAL SUYUNU İÇEN ÖĞRENCİLER FARKLI BİR DENEYİM YAŞAMIŞ OLDU

Kas

ACILI GÜNLERİN EN YAKIN DOSTU KIZILAY... KTÜRKKIZILAY'I MANAVGAT ŞUBESİ KIZLAY HAFTASI KUTLAMALARI MÜNASEBETİYLE OKULUMUZU ZİYARET ETMİŞTİR. KIZILAY İLE İLGİLİ BİLGİLER VEREN GÖNÜLLÜLER AYRICA ÖĞRENCİLERE HEDİYE DAĞITARAK PAYLAŞMANIN GÜZELLİĞİNİ GÖSTERMİŞLERDİR.

MADEM ZEYTİN MEMLEKETİNDE YAŞIYORUZ, O ZAMAN KIRALIM ZEYTİNLERİ

Ekm

FHC MUTLULUK DAĞITIYOR. FATİH HAKTAN COŞKUN'UN MUTLULUK KONVOYU OKULUMUZ İÇİN YOLA ÇIKTI. İLKİ 2015 YILINDA YAPILAN VE BU YIL 3. YAPILAN MUTLULUK KONVOYU BEREKET İLKOKULU ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERİ İLE BULUŞTU. GEREK ARAÇLARI İLE KONVOYA DAHİL OLAN, GEREKSE DE GÖNLÜNDEN GEÇEN HEDİYELERLE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİ SEVİNDİREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Kütüphaneler olmasaydı ne mi olurdu? Geçmişimiz ve geleceğimiz kaybolurdu. İyi bir kitap gerçek bir hazinedir. Kütüphaneler haftasını, kitap fuarı havasında okul bahçesinde kutladık.

Mrt

DUR YOLCU! BİLMEDEN GELİP BASTIĞIN, BU TOPRAK, BİR DEVRİN BATTIĞI YERDİR. EĞİL DE KULAK VER; BU SESSİZ YIĞIN, BİR VATAN KALBİNİN ATTIĞI YERDİR. ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 107. YILINDA; CUMHURİYETİMİZN KURUCUSU, ANAFARTALAR KAHRAMANI GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BAŞTA OLMAK ÜZERE ÇANAKKALE'NİN VE İSTİKLAL MÜCADELESİNİN BÜTÜN KAHRAMANLARINI ŞÜKRAN VE MİNNETLE YAD EDİYORUZ.

Mrt

GÜLPERİ ÜNVER ÖĞRETMENİMİZ ÖNDERLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZLE WAFFLE ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİMİZ VE İDARECİLERİMİZLE BİRLİKTE ÇİÇEK DİKME ETKİNLİĞİ YAPILDI. ÇİÇEKLERİN AÇTIĞI YERDE UMUTLARDA CANLANIR.

Mrt

İçişleri Bakanlığı tarafından ''2022 Tatbikatlar Yılı'' ilan edilmiş olup Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak deprem tatbikatı yapılmıştır. Okulumuzda yapılan tatbikat amacına uygun olarak, herhangi bir sorun yaşanmadan gerçekleştirilmiştir.

Şbt

İYİ BİR KİTAP GERÇEK BİR HAZİNEDİR SÖZÜNDEN YOLA ÇIKARAK AHENK PROJESİ KAPSAMINDA KÜTÜPHANEMİZİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİNE KATKI SAĞLAYAN BAŞTA TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ MUHAMMET TURHAN'A, TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

15 TEMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Geçmişimizden güç alan aziz milletimizin 15 Temmuz gecesi, kanıyla, canıyla tarih sayfalarına yeni kahramanlıklar ekleyip geleceğine sahip çıkışının dördüncü yılını hep birlikte idrak ediyoruz.

15 Temmuz'da, vatana ihaneti fark eden milletimiz,  cesaretiyle, dirayetiyle, kararlılığıyla ve dik duruşuyla eli kanlı vatan hainlerine karşı birlik oldu ve onlara gereken dersi verdi. Onların hain emellerine ulaşmalarını engelledi.Vatan yolunda her türlü fedakârlığı gösteren necip milletimiz, tarih boyunca olduğu gibi 15 Temmuz'da da üzerine düşeni yapmış, ihanet çetesine hak ettiği cevabı vermiştir.Kökü ezelde, dalı ebette olacak milletimiz, içeriden veya dışarıdan gelebilecek her türlü saldırıya, sahip olduğu millî ve manevî değerler sayesinde, anında, birlik içinde tepki verecektir. Eğitim ailesi olarak bizler de vatan, millet ve Bayrak sevgisiyle dolu nesilleri yetiştirmeye devam edeceğiz.Demokrasiye ve hukuk devletine gönülden bağlı olan, barış içinde yaşamak için çok çalışması gerektiğini bilen nesiller sayesinde, taşı, toprağı altın olan bu mübarek ülke, sonsuza dek başı dik olarak var olacaktır.

Bu azim ve inançla aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyor, 15 Temmuz ruhunu yaşatmak için canla başla çalışmayı en büyük görev kabul ediyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekânları cennet olsun.